Husqvarna-Viking Atelier

Op zoek naar je volgende project? Vind hier je inspiratie!

Husqvarna-Viking Atelier is hét naaiplatform voor iedereen met een naaimachine. Je vindt hier alles wat je moet weten over naaien: inspiratie, informatie, trends, DIY-filmpjes, pakketten, naaiworkshops,… en nog zoveel meer.

Spookje

Maak deze leuke spookjesknuffel voor je (klein)kind(eren)! Dit spookje is ook leuk bij de rest van je halloweendecoratie. Door een simpel dubbel lintje mee te naaien aan de bovenkant kan je het spookje ook ophangen. Kies voor  vilt of stof die niet rafelt en je kan meteen aan de slag, ook als beginner!

Waterkruikhoes

De temperaturen beginnen stilaan te zakken… Niets zo gezellig als je warmwaterkruik terug boven te halen! Is de hoes van jouw waterkruik ook aan vervanging toe? Wij laten je zien hoe je dat kan doen!

mysewnet intro

MySewnet™ in een nieuw jasje!

MySewnet™ wordt binnenkort in een nieuw jasje gestoken zodat u overal waar u gaat of staat kan inspelen op uw creativiteit. Het vernieuwde mySewnet™ zit nog in de eindfase, maar wij lichten alvast een tipje van de sluiter op! Of u er nu al van gehoord heeft of niet, wij stellen hier alle toepassingen en handige applicaties in de mySewnet™ wereld aan u voor.

Meer tutorials coming soon…